Carnea de porc de la Porcellino Grasso cucereste prin gust deosebit, culoare si fragezime.

Calitate PorcellinoGrasso:

Carnea de porc de la Porcellino Grasso cucereste prin gust deosebit, prin culoare si prin fragezime. Calitatea acesteia este asigurata prin respectarea normelor europene in vigoare pentru controlul calitatii. Auditata periodic, compania asigura regimul greenfield pentru unitatile sale de productie printr-o serie de certificari obtinute:

Certificare pentru implementarea cu succes a Sistemului de Management al Calităţii (ISO 9001:2008)

Certificare pentru implementarea cu succes a Sistemului de Management al Mediului (ISO 14001: 2004)

Certificare pentru implementarea cu succes a Sistemului de Management al Sănătăţii şi Securităţii Ocupaţionale (OHSAS 18001:2007).

Firma a fost certificata, de asemenea, si pentru indeplinirea cerintelor standardului ISO 22000:2005 referitor la Sistemele de Management ale Sigurantei Alimentelor

iso-calitate1iso-calitate2

Protejarea mediului inconjurator este o alta constanta a viziunii noastre de business. Astfel, asiguram si îmbunatatim sistemele de alimentare cu apa, canalizarea menajera, pluviala si de eliminare a dejectiilor, filtrele sanitare si utilajele. Tehnologia folosita este mereu de actualitate, proiectata astfel încat activitatea Porcellino Grasso sa impacteze cat mai puţin terenul si calitatea aerului din vecinatate.

Agricultura practicata este de tip rational, astfel ca pe an sunt 3 cicluri de crestere, suinele cresc si ajung la greutatea optima de 115-120 kg in viu in mod natural, fiind deparazitate si vaccinate constant. Respectam perioadele de asteptare intre doua serii de animale si tinem periodic rapoarte zootehnice, pentru a evalua rezultatele si a ne imbunatati constant si rapid tehnicile si abordarile, in concordanta cu standardele inalte setate. Pentru furajele cumparate se pastreaza bonurile de cumparare pentru a se urmari calitatea lor sanitara.

Gandim integrat, ne adaptam strategia cu usurinta la provocarile intampinate si supraveghem tot procesul cu vigilenta, deoarece promisiunile facute clientilor nostri sunt prioritare. Astfel, calitatea produsului final livrat poate fi obtinuta doar prin respectarea normelor si procedeelor de calitate în ceea ce priveste conditiile de lucru si de ingrijire de animale.

strokealb
iso4
iso9

CONTACT:

TEL: 0250 765 083
FAX: 0250 765 026

ADRESA:

Strada Principala NR.1
Francesti – Valcea
office@porcellinograsso.ro
www.porcellinograsso.ro

poza-footer
VINO IN ECHIPA NOASTRA !