Carnea de porc de la Porcellino Grasso cucereste prin gust deosebit, culoare si fragezime.

Despre PorcellinoGrasso:

Din 2010, Porcellino Grasso abordeaza piaţa romaneasca de productie si crestere de suine dintr-o perspectivs nous, inovativs, in care bunastarea acestora si calitatea, implicita, oferita consumatorului sunt factorii cheie. Perspectiva de comunicare este prietenoasa, jucausa, aproape de consumator, care este introdus subtil in povestea si in spatiul atent construit pentru bunastarea si siguranta suinelor.

Pornim de la premisa ca un consumator este multumit si fericit doar daca este corect informat. Astfel, pastram transparenta in comunicare, facem vizibile eforturile echipei Porcellino Grasso de a asigura toate conditiile benefice cresterii rationale ale suinelor si ne bucuram impreuna de eficienta programelor si investitiilor facute in modernizarea infrastructurii mediului de lucru.

Pentru o dezvoltare durabila si calitativa, am adaptat un sistem de management integrat, care se aplica si creste atat pe verticala, cat şi pe orizontala. Astfel, pe verticala, pornind de la fabricile noastre de nutreturi combinate, complexul de selectie si de hibridare şi pana la abator, intregul flux este asigurat integral, pentru o mai buna gestionare a resurselor si a produsului final livrat. Pe orizontala se realizeaza integrarea perfecta prin implicarea directa a cercetarii in toate sectoarele de activitate si în secventele tehnologice.

In momentul de fata, ferma de suine Porcellino Grasso din localitatea Francesti, judeţul Valcea, detine 11 hale, cu o capacitate de 2600 de animale pe hala si asigura productia de pana la 95.000 de porci pe an. Intr-un mediu dinamic şi provocator, cum este cel de productie si crestere de suine, performantele noastre sunt posibile datorita investitiilor facute atat in tehnologie, pentru a fi mereu informati de noile aparaturi, instalatii şi programe de crestere, cat si in cursurile de specializare constante si in sistemul de bonificatie, bazat pe performanta, pentru echipa de specialisti care ne este alaturi. Eforturile noastre sustinute sunt recunoscute prin numeroase atestari si testimoniale din partea clientilor satisfacuti, precum si prin clasarea pe locul 1 în anul 2014 în Top Profit Romania, pentru localitatea Francesti.

strokealb
iso4
iso9

CONTACT:

TEL: 0250 765 083
FAX: 0250 765 026

ADRESA:

Strada Principala NR.1
Francesti – Valcea
office@porcellinograsso.ro
www.porcellinograsso.ro

poza-footer
VINO IN ECHIPA NOASTRA !