Carnea de porc de la Porcellino Grasso cucereste prin gust deosebit, culoare si fragezime.

Istorie PorcellinoGrasso:

Ferma de porci Porcellino Grasso se dezvolta pe terenul unui fost complex zootehnic de crestere si ingrasare de suine, mai mic ca dimensiune si capacitate de productie. Acesta insa, neamenajat corespunzator in perioada post-revolutie, a intrat intr-un stadiu de degradare accentuat, ce a avut ca efect depopularea acestuia.

Distrugerile au afectat atat o serie de instalatii in interiorul halelor, cat si in exteriorul acestora, iar complexul si-a suspendat activitatea.

Porcellino Grasso si-a asumat efortul financiar pentru a reabilita instalatiile si halele din complex si a setat ca obiectiv dezvoltarea unei ferme ce functioneaza in regim greenfield, unde suinele sunt foarte bine intretinute.

Proiectul curent a adaptat cladirile existente (grajduri pentru animale), nefunctionale la acea vreme, la noile cerinte tehnologice privind cresterea porcinelor.

In plus, toate reparatiile si reabilitarile necesare ce erau imposibil de efectuat in trecut au fost implementate, transpunand o viziune intr-un proiect de succes.

strokealb
iso4
iso9

CONTACT:

TEL: 0250 765 083
FAX: 0250 765 026

ADRESA:

Strada Principala NR.1
Francesti – Valcea
office@porcellinograsso.ro
www.porcellinograsso.ro

poza-footer
VINO IN ECHIPA NOASTRA !